Sos de usturoi

de mamaieelena in Pt. carne, 26 Mai 2011 | 5057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana de usturoi
  • 4 linguri cu ulei de floarea soarelui sau de care doresti
  • 1/2 lingurita rasa
  • 1 iaurt de 150 gr natural
  • 1 lingura cu zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi:

Se curata usturoiul si se paseaza cu pasatorul de usturoi, se pune intr-un bol ca sa poata fi amestecat cu mixerul,se adauga sarea si in timp ce se amesteca cu mixerul se poate pune treptat uleiul apoi se adauga lamaia si la sfarsit cu lingura se amesteca si iaurtul.Se poate servi de regula alaturi de o friptura la gratar.Pofta buna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

LUK 1

27.05.2011, 22:29

o lingurita rasa..de sare presupun ..bun sosul mai ales cu gratar

RuxyRux 1

28.05.2011, 12:32

Ce bun mamaie

kiki 1

28.05.2011, 22:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de Sos de iaurt grecesc cu usturoi